Grup Lucrul cu visele – ianuarie 2019

Cunoasterea de sine prin intermediul visului

Va invit sa va alaturati unui nou grup pentru analiza viselor.

Grupul se va desfasura in perioada februarie – iulie 2019, in sesiuni bilunare.

Visul este un limbaj nocturn innascut care ne ajuta sa comunicam cu noi insine. Nimeni nu ne-a invatat aceasta limba, insa cu totii o vorbim fluent.

Cu toate ca visul este o expresie strict individuala, in momentul in care il impartasim intr-un grup el se transforma intr-un eveniment reprezentat de comunicarea intra- si inter-psihica. Aceasta este ratiunea pentru care membrii grupului, desi neatrenati in arta interpretarii viselor, au intelegerea si capacitatea de a lucra cu visele altuia, de a se ajuta unul pe celalalt in descifrarea mesajelor continute in ele.

Lucrul cu visele este una dintre experientele de viata care pot deveni terapeutice, vindecatoare.

Sunt psiholog cu drept de liberă practică in psihoterapie individuala, consilier de dezvoltare personală, consilier vocațional și formator acreditat de Ministerul Muncii.

Am experiență de 20 ani in formarea si consolidarea echipelor si de 8 ani în psihoterapie individuală cu adulți și adolescenți. Lucrez cu grupuri de adulți și adolescenți, cu pacienți cu boli grave. Organizez constant ateliere de „Lucru cu Visele” precum si ateliere adresate adolescentilor si părinților de adolescenți.

Mai multe informații despre „Lucrul cu visele” puteți găsi aici.

DESFASURARE:

Locatia:Bucuresti, zona Banu Manta/Titulescu.

Locatia exacta va fi comunicata la inscriere.

FRECVENTA: bilunar, vinerea in intervalul 17.15-18.45.

MODALITATE DE INSCRIERE:

Pe email la adresa cabinet.carmen.irimia@gmail.com cu mentiunea – Inscriere la Atelierul  „Lucru cu Visele”, pana pe 27 ianuarie 2019. Trimiteti o scurta prezentare a dvs. si un numar de telefon la care veti putea fi contactat.

Veti fi sunat pentru programarea unui interviu.

INVESTITIE: 100 lei/sedinta.

Numar maxim de membri ai grupului – 8

Grup destinat persoanele de peste 19 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *